Часове преди началото на концерта от българо-македонското турне One

...
    Часове преди началото на концерта от българо-македонското турне One
Коментари Харесай

Съединението прави силата, One Love Tour прави обединението! Зала „Колодрума“ в Пловдив под обсада часове наред

    Часове преди началото на концерта от българо-македонското турне One Love в град Пловдив , хиляди почитатели окупираха зала „ Колодрума “. Концертът под тепетата беше безвъзмезден като подарък за празника на града и Съединението на 6 септември. Това стана допустимо с помощта на мецената господин Николай Иванов , притежател на СПА-хотел и термален аквапарк " Персенк " в град Девин, както и на община Пловдив, „ Пловдив, Европейска столица на клутурата 2019 “ и зала „ Колодрума “.

    Както чакаха уредниците, потенциалът на залата едвам разреши достъп на всички искащи да честват с Криско, Слаткаристика, Ъпсурт, Гери-Никол, Тони Зен и DJ Гоце . Обединени от любовта към обичаната си музика, българи и македонци се забавляваха дружно в духа на Съединението. Броени дни преди началото на образователната година, най-младите на процедура демонстрираха изконните полезности, които почитаме на историческата дата като демонстрираха, че сходни годишнини са освен това от скучни уроци по национализъм.

    One Love разкри множеството разнообразни лица на обединяването. Представители на три генерации - цели фамилии – танцуваха и припяваха, всеки на обичаното си парче. Професионалната настилка на терена в зала „ Колодрума “ се оказа идеалната база за брейк запалянковците, които се съревноваваха в спонтанни борби на фона на живите осъществявания. Младите майки в публиката също откриха метод да изразят страстта си посредством изобретателна хореография с детски колички и бебета. Най-големите почитатели влизаха в залата авансово готови с тениски с ликовете на обичаните си реализатори и ръчно рисувани табелки с послания към тях, които издигаха от терена и трибуните по времена концерта.

    В шестата си поредна спирка турнето през граници остана правилно на настоящите трендове в живото шоу и своя присъщ, провокативен жанр. Марко-Слаткаристика още веднъж направи мощна отпратка към поп-културата в синхрон с персоналния си непокорен дух. След закачката си с Джъстин Бийбър в Слънчев бряг, този път македонецът влезе в ролята на гръндж-идола нацяло потомство – Крис Кобейн , фронтменът на паметната деветдесетарска тайфа „ Нирвана “. Слаткаристика излезе сцената с емблематичните за Кобейн необятна карирана риза и шапка, с цел да придаде гръндж-привкус на хип-хоп купона, показвайки, че стиловете в музиката също нямат граници. Криско пък отрази ъндърграунд страната на хип-хопа с дълбокосмислен принт на тениската си – Low Life. Кралицата на турнето Гери-Никол балансираше всички тези мъжки пристрастености с нежно лъчение в пастелно-розови цветове и меки, свободни къдрици.

    ​​

    Звездите на One Love Tour се връщат в Македония за последния си концерт там на 30 септември в Скопие . А огромният край на турнето следва в София на 4 ноември. След всички изненади, които им сервираха до момента, почитателите тръпнат по какъв начин ли техните любимци ще ознаменуват края на емблематичното турне, което трансформира лято 2017 в една обич!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР